dijous, 22 de setembre del 2011

37ena Exposició Filatèlica


Tal com teníem previst el proper divendres dia 23 de setembre farem l’acte inaugural de la nostra 37ena Exposició Filatèlica en la que participan col·leccions de 13 filatelistes de Vilanova i d'altres llocs de Catalunya. En aquest acte ens acompanyaran la Sra. Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat, i el Sr. Joan Isern, president de la Federació Catalana (FECAFIL). Obrirem l’acte a les 7 de la tarda en el que esperem comptar amb una bona representació de col·leccionistes i amics que ens vulguin acompanyar.


El dissabte dia 24 de setembre de 10 a 14 del matí tindrem instal·lada l’estafeta temporal de Correus on es podrà dipositar tota la correspondència ordinària que es vulgui i on s’utilitzarà el mata-segells especial que hem demanat per l’ocasió. Aquest mata-segell farà referència a la efemèride que hem volgut destacar en aquesta oportunitat: el 150è aniversari de la canalització de l’aigua a la ciutat. Volem agrair molt sincerament als companys de Vilafranca del Penedès que ens han cedit el seu dret per poder demanar aquest mata-segells. Així mateix hem demanat a Correus un nou segell personalitzat “Tu Sello” que també farà referència a aquest aniversari.


L’exposició es podrà visitar, per tot el públic interessat, fins el dia 30 de setembre en l’horari normal del nostre local Social del carrer Marques del Duero, 15: dissabte de 16 a 21 hores, diumenge de 10 a 14 hores i els dies feiners de 18 a 21 hores.